GÖBEK YAĞINI ERİTEN BESİNLER
1 sayfadaki 1 sayfası
GÖBEK YAĞINI ERİTEN BESİNLER
GÖBEK YAĞINI ERİTEN BESİNLER
YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir. Özelikle gece yatmadan önce yenilen yoğurt vücutta yağ yakımını da hızlandırır.
MUZ: Potasyum miktarı yüksek bir meyvedir. Vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını dengede tutar.
ÇİLEK: Çilek çok güçlü bir antioksidan içerir. Vücuttaki kan akışını hızlandırarak kaslara daha fazla oksijenin gitmesini sağlar. Özellikle egzersiz öncesi yenmesi tavsiye edilir.
YEŞİL ÇAY: Metabolizmayı hızlandırır. Günde 3 bardak içilmesi tavsiye edilir. Yağ yakımında büyük rolü vardır.
TURUNÇGİLLER: Yiyeceklerinize bol bol limon suyu ile tatlandırırsanız, yağ yakımınıza büyük bir oranında yarar sağladığını görmüş olursunuz.
TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insilün seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar. Vücudunuz bu tip gıdaları yiyeceklere göre daha yavaş yakar, bu da geç acıkmanızı sağlar. Özellikle , mercimek , barbunyayı haftada 2 kez tüketmenizi öneririz.
YEŞİL SEBZELER: Bol su içerdiğinden, vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar. Yağ yakımını önemli ölçüde artırır.
SU: Günde en az sekiz bardak su içmeyi mutlaka alışkanlık haline getirmeliyiz.
MADEN SUYU: Günde bir şişe maden suyu, vücudumuza gerekli mineralleri sağlar . Ayrıca, diyetimiz sırasında azalttığımız tuzu da dengede tutar .
Yasal Uyarı: Uyarı: Bu sayfada yer alan bilgilerin hiç biri doktor önerisi niteliğinde bilgi değildir ve hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik tanı, teşhis ve tedavi gibi amaçlar için olarak kullanılmamalıdır.
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz