HER ÜRÜNDE DOMUZ JELATİNİ
HER ÜRÜNDE DOMUZ JELATİNİ
Ürünlerde jelleştirme, koyulaştırma, sırlama ve kapsülleme maddesi olarak, jelâtin yaygın bir kullanım sahasına sahiptir: Pek çok pasta ürününde, yoğurtta, dondurmacılıkta, eritilmiş peynir ve kaşar üretiminde, margarinde, salam, sucuk sosis, jambon gibi et ürünlerinde, şekerlemelerde, reçel, marmelat, helva, pekmez ve tahin gibi gıdalarda, fındık ve fıstık ezmelerinde, meyve sularında, sakızlarda, ilâç endüstrisinde, kapsül, film ve tablet yapımında, kan verme ürünlerinde, krem, losyon, şampuan, parfüm gibi cilt ve kozmetik ürünlerinde, hayvan yemlerinde, fotoğrafçılıkta ve karbonlu kağıt yapımında jelâtin kullanılmaktadır.
Detay ►http://www.saglikhaberleri.com.tr/raflar-domuz-dolu-bunlari…
Detay ►http://www.saglikhaberleri.com.tr/raflar-domuz-dolu-bunlari…
Similar topics
» domuz gribi aşısı tehlikeli mi?
» domuz gribine karşı beslenme
» domuz gribi belirtileri
» Antalya Otellerinde Domuz Eti Alarmı
» domuz gribine karşı beslenme
» domuz gribi belirtileri
» Antalya Otellerinde Domuz Eti Alarmı
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz