EV YAPIMI TURŞU VE YOĞURT HASTALIKLARDAN KORUYOR, ŞEKERİ DENGELİYOR
EV YAPIMI TURŞU VE YOĞURT HASTALIKLARDAN KORUYOR, ŞEKERİ DENGELİYOR
EVDE MAYALANAN YOĞURT, SİRKE VE TURŞU ÇOK YARARLI
Evde mayalanan yoğurt, peynir, turşu, sirke, ekşi mayalı ekmek kefir, nar ekşisi, boza, şalgam suyu, salamura zeytin, sütlü biber turşusu gibi yiyeceklerin gerçek bir şifa kaynağı olduğunu söyleyen Akkurt, probiyotiklerin vücutta zararlı mikroorganizmaların çoğalmasını engellediğini kaydetti.
HASTALIKLARDAN KORUYOR, ŞEKERİ DENGELİYOR
Probiyotiklerin mide-bağırsak rahatsızlıkları başta olmak üzere enfeksiyonel hastalıklar, obezite, kanser gibi hastalıklara karşı koruyup mücadele ettiğini belirten Akkurt, ayrıca kolesterol ve şeker dengesini sağlamaya destek olduğunu, antibiyotiklerin kötü etkilerini yok ettiğini ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söyledi.
ANNE SÜTÜNE EN YAKIN İÇERİĞE SAHİP OLAN KEÇİ SÜTÜ TERCİH EDİN
Özellikle yoğurdun günün her saati yenebilecek, meyveyle karıştırıldığında uzun süre tokluk hissi sağlayabilecek, ekmek yerine tüketilebilecek bir besin kaynağı olduğuna dikkat çeken Dr. Sinan Akkurt, anne sütüne en yakın içeriğe sahip olduğu için keçi sütünün tercih edilmesini önerdi.
ELEKTROMANYETİK KİRLENMEYE KARŞI GÜNDE BİR KASE YOĞURT
Yoğurt suyunun vitamin açısından zengin olduğunu ve çoğu kez çöpe atarak büyük bir hata yapıldığını söyleyen Akkurt, kemik erimesine ve elektromanyetik kirlenmeye karşı da her gün bir kase yoğurt tüketilmesinin faydalı olduğunu dile getirdi."
Evde mayalanan yoğurt, peynir, turşu, sirke, ekşi mayalı ekmek kefir, nar ekşisi, boza, şalgam suyu, salamura zeytin, sütlü biber turşusu gibi yiyeceklerin gerçek bir şifa kaynağı olduğunu söyleyen Akkurt, probiyotiklerin vücutta zararlı mikroorganizmaların çoğalmasını engellediğini kaydetti.
HASTALIKLARDAN KORUYOR, ŞEKERİ DENGELİYOR
Probiyotiklerin mide-bağırsak rahatsızlıkları başta olmak üzere enfeksiyonel hastalıklar, obezite, kanser gibi hastalıklara karşı koruyup mücadele ettiğini belirten Akkurt, ayrıca kolesterol ve şeker dengesini sağlamaya destek olduğunu, antibiyotiklerin kötü etkilerini yok ettiğini ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söyledi.
ANNE SÜTÜNE EN YAKIN İÇERİĞE SAHİP OLAN KEÇİ SÜTÜ TERCİH EDİN
Özellikle yoğurdun günün her saati yenebilecek, meyveyle karıştırıldığında uzun süre tokluk hissi sağlayabilecek, ekmek yerine tüketilebilecek bir besin kaynağı olduğuna dikkat çeken Dr. Sinan Akkurt, anne sütüne en yakın içeriğe sahip olduğu için keçi sütünün tercih edilmesini önerdi.
ELEKTROMANYETİK KİRLENMEYE KARŞI GÜNDE BİR KASE YOĞURT
Yoğurt suyunun vitamin açısından zengin olduğunu ve çoğu kez çöpe atarak büyük bir hata yapıldığını söyleyen Akkurt, kemik erimesine ve elektromanyetik kirlenmeye karşı da her gün bir kase yoğurt tüketilmesinin faydalı olduğunu dile getirdi."
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz