ŞEKER HASTALIĞI BİTKİSEL TEDAVİ 2
ŞEKER HASTALIĞI BİTKİSEL TEDAVİ 2
BİTKİLERLE TEDAVİ
1.Tunus Baklası ( çemen ) : İki bardak suya 1 kaşık çemen konur ve orta ateşte pişirilerek sabah kahvaltısından önce içilir.
2.Yulaf : Yemeklerden önce veya iki yemek arası, günde 3-4 bardak salep şeklinde, 1 bardak suya 1 kaşık yulaf unu katarak, orta ateşte pişirip içmelidir.
3.Mersin Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
4.Okaliptus : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
5.Karadut Yaprağı : 1 çay bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hulasası konur. Yemeklerden önce içilir.
6.Ceviz Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
7.Zeytin Yaprağı : 30 gr. yaprak ince kıyılıp, 1 litre suya atılır, 2 dakika kaynatılıp, 15 dakika demlenir ve süzülür. Yemeklerden önce 1 çay bardağı içilir.
8.Ardıç Tohumu : 30 gr. ardıç, 1 litre< suya atılır, 10 dakika kaynatılıp, 15 dakika demlenir ve süzülür. Yemeklerden sonra 3-4 çay bardağı içilir.
9.Böğürtlen
10.Adaçayı
11.At kuyruğu (kırkkilit otu)
Kekik çayı içilir.
Ceviz ye.
Ayran iç.Doğal ayran.
Çavdar ekmeği ye.
Ispatan su teresi ye.
Çörek otunu tarçınla ye.
Ökse otunu soğuk suda demle ve iç.
Sebzelerden lahana, tere, soğan, marul, salatalık, turp, domates, patlıcan ve yerelması tavsiye edilir.
Meyvelerden ise ekşi elma, limon, greyfurt, yeşil erik, koruk gibi ekşi olanlar tercih edilmelidir.
Okaliptus : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
Karadut Yaprağı : 1 çay bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hulasası konur. Yemeklerden önce içilir.
Ceviz Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
Ardıç Tohumu : 30 gr. ardıç, 1 litre< suya atılır, 10 dakika kaynatılıp, 15 dakika demlenir ve süzülür. Yemeklerden sonra 3-4 çay bardağı içilir.
Bamya Suyu,Yüksek Şekeri Düşürüyor..! * Denemekte FAYDA VAR ..! Bu bilğilerde, Hollanda'dan gelen bir tavsiye. * Denemekte fayda var çünkü zararlı bir yöntem değil. DİABETİ DÜŞÜRME YOLU, * " Dilimler halinde doğradığınız bamyayı bir bardak su içine koyun. Bardağın ağzını kapatın ve oda sıcaklığında gece boyunca bekletin. Kahvaltıdan önce dilimlenmiş Bamyaları çıkararak suyu için. İki hafta boyunca tekrarlayacağınız bu işlem sonucu şeker seviyesinin düştüğünü göreceksiniz...." Şifa niyetine..!
SEVDİKLERİNİZ DE OKUSUN DİYE LÜTFEN PAYLAŞALIM.
Şeker Hastalığı Karahindiba Kökü Kürü
Yabani karahindiba Kökünü, 100 gr zeytin yağının içinde, 2 gün bekletin. Elde ettiğiniz yağlı suyu, biraz ısıtın. Sabahları veya akşam yatmadan önce, aç karnına 1 tatlı kaşığı için.
Ahmet Maranki Şeker Hastalığı Enginar Yaprağı Kürü
200 Gr kaynayan suya 5 gr kurutulmuş enginar yaprağını koyup kaynatın. 3 hafta kullanın. ayrıca kurutulmuş 1 adet enginar yaprağını, demlemiş olduğunuz çayın içine atarak da içebilirsiniz.
Şeker Hastalığı Zeytin Yaprağı Kürü 1 LT suyun içine 1 avuç ince kıyılmış taze zeytinyaprağını koyup, 5 dakika kaynatın. bir süre demlendirdikten sonra, Sabah akşam 1 er fincan için.
Ahmet Maranki Şeker Düşürücü bitkiler
Lahana, Turp, Tere ve domates şeker düşürücü bitkilerdir. Lahana Suyunu sıkın için, Tere yiyin. Domates tüketin. ama bütün bunları mevsiminde tüketmeye gayret edin.
Zeytin Yaprağı Kürü:
– Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, enginar yaprakları, Ceviz yaprakları ve maydanoz karıştırılarak kaynatıldıktan sonra günde 1 su bardağı içilebilir.
-Çörek otu, misvak, sinameki ve kekik karışımı kaynatılır ve günde 3 su bardağı kadar içilebilir.
-Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, ekşi yoğut ile birlikte cacık tüketilebilir. Ekşi nar, dağ eriği yani çakal eriği ve limon tüketilmelidir.
– Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, ıspanak, enginar, taze fasulye, karnıbahar ve yer elması tüketilmelidir. Salatalık şekeri dengeler ve karaciğeri serinletir. Bol bol salatalık tüketin.
– Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, mersin yaprağı, böğürtlen yaprağı ve ısırgan yaprağı karıştırıp kaynatın ve günde 3 su bardağı kadar için. Hindiba ve ayrık kökü karışımını kaynatın ve günde 1 su bardağı kadar için.
– Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, kekik ve zeytin yapraklarını eş miktarda karıştın ve tıpkı ıhlamur kaynatır gibi hazırlayarak gün içerisinde 3 su bardağı kadar içmeye özen gösterin. Bu kür şeker hastalığına iyi gelir. Bu kür uygulanırken bazı şeker hastalarında şeker yükselir ve ardından inişe geçmektedir. Bu yüzden kullanmayı bırakmadan devam etmelisiniz.
BAŞKA BİR ÇÖZÜM:
1. 100gr BUĞDAY
2. 100gr ARPA
3. 100gr ÇÖREK OTU
4. 100gr ACI ÇAM SAKIZI
KULLANMA ŞEKİ :
YUKARDAKİ MİKTARLAR HARMAN YAPILIP ÜZERİNE 2 LİTRE SU İLAVE EDİLEREK ATEŞTE 10 DAKİKA KAYNATILDIKTAN SONRA İNCE SÜZGEÇLE BİR CAM SÜRAHİYE KONULACAK VE HASTA 40 GÜN SÜRE İLE SABAH AÇ KARNINA 1 FİNCAN İÇECEKTİR .40 GÜN TAMAMLANDIKTAN SONRA GÜN AŞIRI 3 GÜN DAHA İÇMEYE DEVAM ETTİKTEN SONRA TEDAVİ SÜRESİ TAMAMLANMIŞ OLACAKTIR
BU İŞLEMLERDEN SONRA DAHA ÖNCE YEMESİ YASAK OLAN HERŞEYİ ALLAH (CC) NUN İZNİYLE ÇEKİNMEDEN YİYEBİLECEKTİR ÇÜNKÜ HASTALIK TAMAMEN GEÇMİŞ OLACAKTIR
NOT: ÇAM SAKIZI DIŞINDA KALANLARIN KAYNETILAMADAN ÖNVE KIRILARAK VEYA EZİLEREK KAYNATILMASI DAHA YARARLI OLACAĞINI LÜTEFEN UNUTMAYALIM.
ŞİFA BULMAYA BAŞLADIĞINDA FAKİR BİR AKRABA VEYA KOMŞUNUZA SADAKA VEREREK ŞÜKRÜNÜZÜ EDA EDİNİZ.
Böğürtlen
Adaçayı
At kuyruğu (kırkkilit otu) da faidelidir.
Tip 1 – pankrеas insülini üretmez
Tip 2 – pаnkreаsın yеtеrli miktаrdа insülin ürеtmеdiği veya vücudun ürettiği insülini etkili şekilde kullanamaz.
Diyabetin nedeni tam olаrаk bilinememekle birliktе; genetik, оbezite, diyеt veya еgzеrsiz eksikliği tip 2 diyаbetin ilеrlеmеsindе önemli rоl oynаyаbilir.
Diyabеtin belirtileri nеlеrdir?
Aşırı susuzluk
Sık idrara çıkmа
Bulanık görüş
Aşırı açlık
Artmış yоrgunluk
Alışılmаdık kilo kаybı
Hаzırlаnılışı : Tаrçın ve kаrаnfilleri 0,5 litrelik şişelenmiş suyun içinе kоyun ve buz dolabında 4, 5 gün kadar bekletin.
Sоnra karışımı süzün vе suyunu hеr sabah boş mideye yarım bardak tüketin. Bu ilаcı 4 gün kullаnmаnız yeterlidir ardından yenisini yapın. Üç şişe kullandıktan sonrа 15 gün аrа verin. Bu şеkеr hastalığına tаmаmen doğаl bir çarеdir. Pаrаnızı kurtaracak vе sаdece beş gün içinde bu korkunç hastalığın etkilerinin ortаdаn kaldırılmasına yardımcı olacaktır! Lütfen ihtiyacı olan biri olаbilir о yüzdеn bir kez paylaşalım.
Yasal Uyarı: Uyarı: Bu sayfada yer alan bilgilerin hiç biri doktor önerisi niteliğinde bilgi değildir ve hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik tanı, teşhis ve tedavi gibi amaçlar için olarak kullanılmamalıdır.
1.Tunus Baklası ( çemen ) : İki bardak suya 1 kaşık çemen konur ve orta ateşte pişirilerek sabah kahvaltısından önce içilir.
2.Yulaf : Yemeklerden önce veya iki yemek arası, günde 3-4 bardak salep şeklinde, 1 bardak suya 1 kaşık yulaf unu katarak, orta ateşte pişirip içmelidir.
3.Mersin Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
4.Okaliptus : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
5.Karadut Yaprağı : 1 çay bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hulasası konur. Yemeklerden önce içilir.
6.Ceviz Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
7.Zeytin Yaprağı : 30 gr. yaprak ince kıyılıp, 1 litre suya atılır, 2 dakika kaynatılıp, 15 dakika demlenir ve süzülür. Yemeklerden önce 1 çay bardağı içilir.
8.Ardıç Tohumu : 30 gr. ardıç, 1 litre< suya atılır, 10 dakika kaynatılıp, 15 dakika demlenir ve süzülür. Yemeklerden sonra 3-4 çay bardağı içilir.
9.Böğürtlen
10.Adaçayı
11.At kuyruğu (kırkkilit otu)
Kekik çayı içilir.
Ceviz ye.
Ayran iç.Doğal ayran.
Çavdar ekmeği ye.
Ispatan su teresi ye.
Çörek otunu tarçınla ye.
Ökse otunu soğuk suda demle ve iç.
Sebzelerden lahana, tere, soğan, marul, salatalık, turp, domates, patlıcan ve yerelması tavsiye edilir.
Meyvelerden ise ekşi elma, limon, greyfurt, yeşil erik, koruk gibi ekşi olanlar tercih edilmelidir.
Okaliptus : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
Karadut Yaprağı : 1 çay bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hulasası konur. Yemeklerden önce içilir.
Ceviz Yaprağı : 1 litre kaynar suya, 1 yemek kaşığı yaprak konur. 15 dakika demleyip süzülür ve her yemekten önce 1 çay bardağı içilir.
Ardıç Tohumu : 30 gr. ardıç, 1 litre< suya atılır, 10 dakika kaynatılıp, 15 dakika demlenir ve süzülür. Yemeklerden sonra 3-4 çay bardağı içilir.
Bamya Suyu,Yüksek Şekeri Düşürüyor..! * Denemekte FAYDA VAR ..! Bu bilğilerde, Hollanda'dan gelen bir tavsiye. * Denemekte fayda var çünkü zararlı bir yöntem değil. DİABETİ DÜŞÜRME YOLU, * " Dilimler halinde doğradığınız bamyayı bir bardak su içine koyun. Bardağın ağzını kapatın ve oda sıcaklığında gece boyunca bekletin. Kahvaltıdan önce dilimlenmiş Bamyaları çıkararak suyu için. İki hafta boyunca tekrarlayacağınız bu işlem sonucu şeker seviyesinin düştüğünü göreceksiniz...." Şifa niyetine..!
SEVDİKLERİNİZ DE OKUSUN DİYE LÜTFEN PAYLAŞALIM.
Şeker Hastalığı Karahindiba Kökü Kürü
Yabani karahindiba Kökünü, 100 gr zeytin yağının içinde, 2 gün bekletin. Elde ettiğiniz yağlı suyu, biraz ısıtın. Sabahları veya akşam yatmadan önce, aç karnına 1 tatlı kaşığı için.
Ahmet Maranki Şeker Hastalığı Enginar Yaprağı Kürü
200 Gr kaynayan suya 5 gr kurutulmuş enginar yaprağını koyup kaynatın. 3 hafta kullanın. ayrıca kurutulmuş 1 adet enginar yaprağını, demlemiş olduğunuz çayın içine atarak da içebilirsiniz.
Şeker Hastalığı Zeytin Yaprağı Kürü 1 LT suyun içine 1 avuç ince kıyılmış taze zeytinyaprağını koyup, 5 dakika kaynatın. bir süre demlendirdikten sonra, Sabah akşam 1 er fincan için.
Ahmet Maranki Şeker Düşürücü bitkiler
Lahana, Turp, Tere ve domates şeker düşürücü bitkilerdir. Lahana Suyunu sıkın için, Tere yiyin. Domates tüketin. ama bütün bunları mevsiminde tüketmeye gayret edin.
Zeytin Yaprağı Kürü:
– Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, enginar yaprakları, Ceviz yaprakları ve maydanoz karıştırılarak kaynatıldıktan sonra günde 1 su bardağı içilebilir.
-Çörek otu, misvak, sinameki ve kekik karışımı kaynatılır ve günde 3 su bardağı kadar içilebilir.
-Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, ekşi yoğut ile birlikte cacık tüketilebilir. Ekşi nar, dağ eriği yani çakal eriği ve limon tüketilmelidir.
– Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, ıspanak, enginar, taze fasulye, karnıbahar ve yer elması tüketilmelidir. Salatalık şekeri dengeler ve karaciğeri serinletir. Bol bol salatalık tüketin.
– Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, mersin yaprağı, böğürtlen yaprağı ve ısırgan yaprağı karıştırıp kaynatın ve günde 3 su bardağı kadar için. Hindiba ve ayrık kökü karışımını kaynatın ve günde 1 su bardağı kadar için.
– Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi için, kekik ve zeytin yapraklarını eş miktarda karıştın ve tıpkı ıhlamur kaynatır gibi hazırlayarak gün içerisinde 3 su bardağı kadar içmeye özen gösterin. Bu kür şeker hastalığına iyi gelir. Bu kür uygulanırken bazı şeker hastalarında şeker yükselir ve ardından inişe geçmektedir. Bu yüzden kullanmayı bırakmadan devam etmelisiniz.
BAŞKA BİR ÇÖZÜM:
1. 100gr BUĞDAY
2. 100gr ARPA
3. 100gr ÇÖREK OTU
4. 100gr ACI ÇAM SAKIZI
KULLANMA ŞEKİ :
YUKARDAKİ MİKTARLAR HARMAN YAPILIP ÜZERİNE 2 LİTRE SU İLAVE EDİLEREK ATEŞTE 10 DAKİKA KAYNATILDIKTAN SONRA İNCE SÜZGEÇLE BİR CAM SÜRAHİYE KONULACAK VE HASTA 40 GÜN SÜRE İLE SABAH AÇ KARNINA 1 FİNCAN İÇECEKTİR .40 GÜN TAMAMLANDIKTAN SONRA GÜN AŞIRI 3 GÜN DAHA İÇMEYE DEVAM ETTİKTEN SONRA TEDAVİ SÜRESİ TAMAMLANMIŞ OLACAKTIR
BU İŞLEMLERDEN SONRA DAHA ÖNCE YEMESİ YASAK OLAN HERŞEYİ ALLAH (CC) NUN İZNİYLE ÇEKİNMEDEN YİYEBİLECEKTİR ÇÜNKÜ HASTALIK TAMAMEN GEÇMİŞ OLACAKTIR
NOT: ÇAM SAKIZI DIŞINDA KALANLARIN KAYNETILAMADAN ÖNVE KIRILARAK VEYA EZİLEREK KAYNATILMASI DAHA YARARLI OLACAĞINI LÜTEFEN UNUTMAYALIM.
ŞİFA BULMAYA BAŞLADIĞINDA FAKİR BİR AKRABA VEYA KOMŞUNUZA SADAKA VEREREK ŞÜKRÜNÜZÜ EDA EDİNİZ.
Böğürtlen
Adaçayı
At kuyruğu (kırkkilit otu) da faidelidir.
Tip 1 – pankrеas insülini üretmez
Tip 2 – pаnkreаsın yеtеrli miktаrdа insülin ürеtmеdiği veya vücudun ürettiği insülini etkili şekilde kullanamaz.
Diyabetin nedeni tam olаrаk bilinememekle birliktе; genetik, оbezite, diyеt veya еgzеrsiz eksikliği tip 2 diyаbetin ilеrlеmеsindе önemli rоl oynаyаbilir.
Diyabеtin belirtileri nеlеrdir?
Aşırı susuzluk
Sık idrara çıkmа
Bulanık görüş
Aşırı açlık
Artmış yоrgunluk
Alışılmаdık kilo kаybı
Hаzırlаnılışı : Tаrçın ve kаrаnfilleri 0,5 litrelik şişelenmiş suyun içinе kоyun ve buz dolabında 4, 5 gün kadar bekletin.
Sоnra karışımı süzün vе suyunu hеr sabah boş mideye yarım bardak tüketin. Bu ilаcı 4 gün kullаnmаnız yeterlidir ardından yenisini yapın. Üç şişe kullandıktan sonrа 15 gün аrа verin. Bu şеkеr hastalığına tаmаmen doğаl bir çarеdir. Pаrаnızı kurtaracak vе sаdece beş gün içinde bu korkunç hastalığın etkilerinin ortаdаn kaldırılmasına yardımcı olacaktır! Lütfen ihtiyacı olan biri olаbilir о yüzdеn bir kez paylaşalım.
Yasal Uyarı: Uyarı: Bu sayfada yer alan bilgilerin hiç biri doktor önerisi niteliğinde bilgi değildir ve hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik tanı, teşhis ve tedavi gibi amaçlar için olarak kullanılmamalıdır.
Similar topics
» ŞEKER HASTALIĞI BİTKİSEL TEDAVİ
» ŞEKER HASTALIĞINA KARŞI BİTKİSEL ÇÖZÜMLER
» Diyabet Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi
» koa hastalığı bitkisel tedavi
» ŞEKER HASTALIĞINDA BİTKİSEL TEDAVİ
» ŞEKER HASTALIĞINA KARŞI BİTKİSEL ÇÖZÜMLER
» Diyabet Şeker hastalığı ve bitkisel tedavisi
» koa hastalığı bitkisel tedavi
» ŞEKER HASTALIĞINDA BİTKİSEL TEDAVİ
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz